6. Национална изложба паса свих раса Ц.А.Ц. Гаџин Хан

У суботу 14. априла 2018. године у Гаџином Хану биће одржана 6. Национална изложба паса свих раса Ц.А.Ц. у организацији Кинолошког удружења „Заплање“ из Гаџиног Хана а по одобрењу Кинолошког савеза Србије.

Сваки пас се појединачно пријављује и мора бити своина излагача. Уписнина за сваког пса износи 1200,00 динара, а за сваког наредног пса истог власника јe 1000,00 динара, док је уплата на дан изложбе 1500 динара. За стране излагаче уписнина је 25 еура. За упис у разред одгајивачких парова и група, пријава је бесплатна (морају бити испуњени услови: за одгајивачки пар пар – два пса различитог пола ,исте пасмине и варијетета истог власника, за одгајивачку групу – три и више пса исте пасмине,варијетета,истих родитеља или паса исте кује).

Уз пријаву као доказ о уплати приложити копију уплатнице на жиро рачун Кинолошког друштва „Заплање“ Гаџин Хан, 220 – 108076 – 38.  Пријаве без доказа о уплати неће бити уврштене у каталог. Пријаву са доказом о уплати послати на маил kdzaplanje@gadzinhan.rs или препорученом поштом на адресу Кинолошко друштво „Заплање“ ул. Милоша Обилића бб, 18240 Гаџин Хан.

Делегат изложбе је Др Драган Јањић

Судије:
Предраг Гвозденовић  – I и део II фци групе
Јелена Лазовић II и део III фци групе
Војкан МишљеновићIII, IV и VII фци група
Драган КрстићV, VI, VIII и Х фци група
Ана Тасић фци група

Покровитељи изложбе Општина Гаџин Хан и Туристичка организација општине Гаџин Хан.
Спонзор у храни GERACO COMPANY – GEMON SRBIJA

Инфо тел. 069/651574 Ивица

Пријаву за изложбу можете преузети овде Пријава 2018