7. Национална изложба паса свих раса Ц.А.Ц. Гаџин Хан

У суботу 13. априла 2019. године у Гаџином Хану биће одржана 7. Национална изложба паса свих раса Ц.А.Ц. у организацији Кинолошког удружења „Заплање“ из Гаџиног Хана а по одобрењу Кинолошког савеза Србије.

Сваки пас се појединачно пријављује и мора бити своина излагача. Уписнина за сваког пса износи 1200,00 динара, а за сваког наредног пса истог власника јe 1000,00 динара, док је уплата на дан изложбе 1500 динара. За стране излагаче уписнина је 25 еура. За упис у разред одгајивачких парова и група, пријава је бесплатна (морају бити испуњени услови: за одгајивачки пар пар – два пса различитог пола ,исте пасмине и варијетета истог власника, за одгајивачку групу – три и више пса исте пасмине,варијетета,истих родитеља или паса исте кује).

Уз пријаву као доказ о уплати приложити копију уплатнице на жиро рачун Кинолошког друштва „Заплање“ Гаџин Хан, 160-0000000519932-40 .  Пријаве без доказа о уплати неће бити уврштене у каталог. Пријаву са доказом о уплати послати на маил kdzaplanje@gadzinhan.rs или препорученом поштом на адресу Кинолошко друштво „Заплање“ ул. Милоша Обилића бб, 18240 Гаџин Хан.

Делегат изложбе је Др Драган Јањић

Судије:
Блажо Пончев, Македонија  I и део II фци групе
Владимир Вукосављевић – део II и III фци групa (теријери типа бул)
Братислав Костадиновић – остатак III и VI фци група
Гаврилл Нианиос , ГрчкаVII и VIII фци група
Драган КрстићIV, V, IХ и X фци група

Покровитељи изложбе Општина Гаџин Хан и Туристичка организација општине Гаџин Хан.
Спонзор у храни GERACO COMPANY – GEMON SRBIJA

Инфо тел. 069/651574 Ивица

Пријаву за изложбу можете преузети овде Пријава

buy visio professional 2016