Конкурс “Јужњачка корпа укуса”

Удружење ENECA у оквиру пројекта “Јачање капацитета за промоцију инклузивног раста кроз диверзификацију руралне економије, повећање конкурентности и генерисање прихода у руралним подручјима” као део пројекта „Помоћ за трговину – подршка јачању произвођачких капацитета агро-индустријског сектора у Републици Србији“ који финансира Влада Руске Федерације, а имплементира Програм Уједињених нација за развој (УНДП), расписује Конкурс “Јужњачка корпа укуса”.

Циљ пројекта је да подржи изградњу капацитета пољопривредних газдинстава и диверсификацију њихових активности кроз пренос знања и побољшање локалне понуде производа ради ревитализације руралних подручја и квалитета живота у њима.

Конкурсом ће бити одабрано најмање 15 пољопривредних газдинстава, пре свега из области сеоског туризма и производње са територије Нишавског, Пчињског, Пиротског, Топличког и Јабланичког округа. Одабраним корисницима биће пружена подршка за унапређење пословања.

Да бисте конкурисали обратите се на маил konkurs@eneca.org.rs или на бројеве телефона 018/528-228, 018/240-306, како бисмо вам послали конкурсну документацију.

Попуњене пријавне формуларе треба послати до 22. фебруара 2018.године на ел. адресу: konkurs@eneca.org.rs (У субџект мејла навести Пријавни формулар – Име и презиме подносиоца ) или поштом / лично на адресу: ENECA, Пријездина 6/2 18000 Ниш

Послате пријаве се не враћају.  За све додатне информације можете контактирати удружење ENECA на бројеве телефона 018/528-228, 018/240-306 или маилом на konkurs@eneca.org.rs

instagram auto likes kaufen