Приоритет дезинфекција улица на територији општине

Понедељак 06. 04.

По налогу Општинског штаба за ванредне ситуације извршено је прање и дезинфекција улица аутоцистерном средством за дезинфекцију Натријум хипохлорит (НаЦлО) у насељеним местима Доњи Душник и Залањска Топоница.

Уторак 07. 04.

По налогу Општинског штаба за ванредне ситуације извршено је прање и дезинфекција свих асфалтних површина аутоцистерном средством за дезинфекцију Натријум хипохлорит (NaClO) у Гаџиним Хану. Посебна пажња је дата на површинама око Дома здравља, бензинских пумпи и централном делу насеља где је највећа концентрација и фреквенција становништва. 

Такође, су у истом дану подељене заштитне маске и средство за дезинфекцију ( NaClO ) домовима за старе у Гаџином Хану и Доњем Душнику.

Среда 08. 04.

За данас 08. 04. заказан је састанак на иницијативу општинских већника Милисава Филиповића и Славише Ивковића са командантом Општинског штаба за ванредне ситуације Маријом Цветковић за израду плана распореда поделе средства за дезинфекцију ( NaClO ) становништву свих насељених места на територији Општине Гаџин Хан. Распоред и време поделе ће бити објављено након одржаног састанка.