VII Видовдански сабор на Сувој планини 2021

У суботу 26. и недељу 27. јуна 2021. године, одржаће се седми традиционални Видовдански сабор на Сувој планини. Ова манифестација одржава се као и до сада на месту званом „Три локве“ на Сувој планини на 1350 метара надморске висине.

Циљ манифестације је промоција туристичких потенцијала Заплања и Суве планине.

Из правца Општине Гаџин Хан до „Три Локве“ долази се кроз село Мали Крчимир а од самог села води макадамски пут у дужини од 9 км по коме се може возити једино теренским возилом.

За све љубитеље „Off Road“ вожње, клуб „ОКО СОКОЛОВО“ организује караванску вожњу од Гаџиног Хана до излетишта. Полазак је са Трга Дарагутина Матића у 09,00 часова.

Очекује се велики број посетиоца а организатор се побринуо за богат садржај такмичарско-забавног карактера.

Биће одржан VII СУВОПЛАНИНСКИ ХАЈДУК-ВИШЕБОЈ а за најбоље такмичаре обезбеђене су вредне награде.

Овде можете преузети упутство за долазак из правца Лесковца

или Ниша

Организатор манифестације је Туристичка организација општине Гаџин Хан а помоћ у организацији пружају и општина Гаџин Хан, Сафари клуб „Ниш“, ЈП „Дирекција за изградњу и комуналне делатности општине Гаџин Хан“, Народна Библиотека „Бранко Миљковић“ Гаџин Хан и OFF Road Club „ОКО СОКОЛОВО“.

За све ближе информације о можете се обратити Туристичкој организацији општине Гаџин Хан на тел 062/106 20 91 или е-маил: turisticka@gadzinhan.rs