Наредбе Општинског штаба за ванредне ситуације

На основу члана 11. Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Гаџин Хан бр. 06-82-20/2020-II од 07.02.2020. године, Штаб за ванредне ситуације на територији општине Гаџин Хан, на  седници одржаној дана 09.04.2020. године, донео је следеће  

НАРЕДБЕ 

  1. Штаб за ванредне ситуације општине Гаџин Хан је прихватио мере о ограничењу кретања које је увела Влада Републике Србије а које се односе на забрану кретања од петка од 17 сати до понедељка у 5 часова ујутру. Због забране кретања, уместо у суботу, грађани старији од 65 година могу напуштати своје домове у петак од 04.00 до 07.00 часова ујутру у циљу куповине намирница.
  2. Издаје се наредба за укидање рада продајних објеката свих врста суботом и недељом. На територији општине Гаџин Хан дозвољава се рад продајним објектима и апотекама које се пријаве за рад петком у периоду од 04.00 до 07.00 ујутру због због продаје намирница и лекова лицима старијим од 65 година.

Наредбе објавити на званичном сајту општине Гаџин Хан и доставити општинској управи, ЈП и Установама чији је оснивач општина Гаџин Хан, полицијској станици Гаџин Хан и архиви.

                                                                            Командант штаба                                                                           Марија Цветковић