Понуда смештаја у сеоским туристичким
домаћинствима општине Гаџин Хан

Ми се разликујемо од других јер смо оригинални,аутентични и традиционални. Имамо срдачно пружену руку добродошлице, мир и топлину ових домова, време и пажњу. Нудимо гостопримство, љубазност и посвећеност сваком госту.

Туристичка организација општине Гаџин Хан


Гаџин Хан

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Саша Митић

ОПИС: Домаћинство се налази у засеоку „Дубрава“. Велико пространо двориште са спортским реквизитима. У понуди су две собе са по два лежаја. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, организовање излета и разних других активности.
КОНТАКТ: О63/1669589

Фото галерија:

SMitic1lSMitic2lSMitic3sSMitic4lSMitic5lSMitic6lSMitic7l

Доњи Душник

Сеоско Туристичко домаћинство –  власник Зоран Димитријевић

ОПИС:Домаћинство се налази у засеоку „Брдо“ на сто метара од регионалног пута. Двориште је уређено и наставља на воћњак. Мир и тишина и прелеп амбијент, дечији базен, тераса, гаража. У понуди је цела кућа било за две особе или више што је ствар договора са власником. Постоји могућност спремања хране, организовање излета, најам теренског возила, лова, планинарења и других активности.

КОНТАКТ:064/8088276

Фото галерија:

ZDimitrijevic1lZDimitrijevic2lZDimitrijevic3lZDimitrijevic4lZDimitrijevic5lZDimitrijevic6lZDimitrijevic7lZDimitrijevic8lZDimitrijevic9l

 

 

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Власта Јовановић

ОПИС: Домаћинство се налази на 100 метара од центра села. Двориште је уређено у цвећу и зеленилу са погледом на Суву планину. У понуди је соба са два лежаја. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, организовање излета и разних других активности.

КОНТАКТ:О64/2396684

Фото галерија:

VJovanovic1lVJovanovic2lVJovanovic3lVJovanovic4lVJovanovic5lVJovanovic6l

 


 

Сеоско Туристичко домаћинство –  власник Биљана Пешић

ОПИС: Домаћинство се налази у засеоку „Поље“ на педесет метара од регионалног пута П -134. Пространо уређено двориште са погледом на Бабичку гору и Суву планину. У понуди је соба са два лежаја. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, организовања излета и других активности.

КОНТАКТ:063/8238309

Фото галерија:

BPesic1lBPesic2lBPesic3lBPesic4lBPesic5lBPesic6lBPesic7lBPesic8lBPesic9l


 

Сеоско Туристичко домаћинство –  власник Зоран Ристић

ОПИС: Домаћинство се налази на сто метара од центра села окружено једним делом шумом и воћњаком. У понуди је спрат куће са два лежаја и употребом кухиње. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, излета и других активности.

КОНТАКТ:061/7236845

Фото галерија:

ZRistic1lZRistic2lZRistic3sZRistic4lZRistic5lZRistic6l


 

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Слађица Јованчић

ОПИС: Домаћинство се налази у засеоку „Поље“. Двориште је уређено а сам амбијент је богом дан за одмор. У понуди је цела викендица за две особе и више. Могућност договора са власником око спремања хране.

КОНТАКТ:063-8459768

Фото галерија:

SJovancic1lSJovancic2lSJovancic3lSJovancic4lSJovancic5lSJovancic6lSJovancic7lSJovancic8lSJovancic9l


 

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Мирослав Шарковић

ОПИС: Домаћинство се налази у центру села. Уређено двориште са сопственим базеном. Могућ је смештај више особа. Договор око спремања хране излета и других активности је ствар госта и власника.

КОНТАКТ:064-0308343

Фото галерија:

MSarkovic1l MSarkovic2l MSarkovic3l MSarkovic4l MSarkovic5l MSarkovic6l


 

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Снежана Голубовић

ОПИС:Домаћинство се налази у засеоку „Поље“. У понуди је двокреветна соба са одвојеном кухињом. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, организовање  излета и разних других активности.

фото галерија:

SGolubovic1l SGolubovic2l SGolubovic3l SGolubovic4l SGolubovic5l SGolubovic6l


 

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Саша Ђурић

ОПИС: Домаћинство је смештено на  крају села поред пута П-134. Власник је заинтересован за смештај посебно планинара и љубитеља природе. Све остало је договор власника и госта.


 

Семче

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Весна Златковић

ОПИС: Домаћинство се налази  на крају села са прелепим двориштем, наткривеним сеником у дворишту са погледом на врх Суве планине. У понуди је соба са два лежаја. Постоји могућност договора са власником око спремања хране, организовање  излета и разних других активности.

КОНТАКТ:О63/8972191

фото галерија:

VZlatkovic1l VZlatkovic2l VZlatkovic3l VZlatkovic4l VZlatkovic5l VZlatkovic6l


 

Гркиња

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Драган Ранђеловић

ОПИС:Домаћинство се налази у центру села. Прелепо абијентално етно двориште. У понуди је соба са два лежаја. Са власником је могућ сваки договор око спремања хране, излета и других активности.

КОНТАКТ:063/634601

фото галерија:

DRandjelovic1l

DRandjelovic2l DRandjelovic3l DRandjelovic4l DRandjelovic5l DRandjelovic6l DRandjelovic7l DRandjelovic8l DRandjelovic9l


Горње Власе

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Драган Младеновић

ОПИС: Домаћинство се налази на 500 метара од локалног пута Гркиња-Горње Власе. Смештено је  ван насељеног места у засеоку са пар кућа. Двориште је уређено са погледом на Суву планину – Бабичку гору и Селичевицу. У понуди  је соба са два лежаја, употреба кухиње.

КОНТАКТ:064/0074958

фото галерија:

DMladenovic1l DMladenovic2l DMladenovic3l


 

Горњи Барбеш

Сеоско Туристичко домаћинство – власник Братислав Здравковић

ОПИС: Домаћинство је смештено у подножју планине Селичевице. Велико пространо двориште. У понуди је  једна соба  са два лежаја. Постоји могућност договора са власником око спремање хране, организовање  излета и  разних других активности.

КОНТАКТ:018/868-179

фото галерија:

BZdravkovic1l BZdravkovic2l BZdravkovic3l BZdravkovic4l BZdravkovic5l