Наредбе Општинског штаба за ванредне ситуације

На основу члана 11. Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Гаџин Хан бр. 06-82-20/2020-II од 07.02.2020. године, Штаб за ванредне ситуације на територији општине Гаџин Хан, на  седници одржаној дана 01.05.2020. године, донео је следеће   

НАРЕДБЕ

Рад малопродајних објеката за викенд 2. и 3. маја 2020. године на територији општине Гаџин Хан  организовати од 07.00 до 17.00 часова.

Рад логистичких центара и снабдевање објеката може се обављати целодневно у складу са процедурама које дефинишу кретање лица и посебне радне налоге за запослена лица. Трговац, може у складу са горе наведеном препоруком да самостално одреди радно време у наведеним временским интервалима.

Број потрошача у малопродајним објектима може бити један потрошач на десет квадратних метара уз поштовање општих мера превенције и физичке удаљености потрошача.

Наредбе објавити на званичном сајту општине Гаџин Хан и доставити општинској управи, ЈП и Установама чији је оснивач општина Гаџин Хан, полицијској станици Гаџин Хан и архиви.

                                                                            Командант штаба

                                                                           Марија Цветковић