Кампања “Нађи времена” у Дому здравља Гаџин Хан

Током октобра, Међународног месеца борбе против рака дојке, почиње кампања “Нађи времена” која има за циљ да информише жене о значају превенције и раног откривања рака дојке и рака грлића материце. Кампања „Нађи времена“ се спроводи уз финансијску подршку Европске уније, Владе Швајцарске и Владе Републике Србије, преко развојног програма Европски ПРОГРЕС.

Кампања ће бити спроведена у девет општина које су укључене у реализацију програма Европски ПРОГРЕС, а чији су домови здравља захваљујући донацији Европске уније и Владе Швајцарске недавно добили медицинску опрему за гинеколошке ординације. Нова опрема омогућила је боље услове за рад и унапређење здравствене заштите жена.

Током октобра и новембра у Алексинцу, Бабушници, Белој Паланци, Брусу, Гаџином Хану, Дољевцу, Књажевцу, Мерошини и Сврљигу ће се кроз низ различитих активности скренути пажња јавности, посебно жена, на то да је брига о здрављу уједно и брига о потомству, као и да је превентива најбољи лек за здрав живот. Управо зато, у договорима са домовима здравља у наведеним општинама, све жене, без обзира да ли имају здравствену књижицу, моћи ће да обаве бесплатне гинеколошке прегледе током “Дана отворених врата“.

Дани отворених врата у Дому здравља Гаџин Хан заказани су за 25. октобар 2017.године у времену од 09 до15 сати .

Кампању „Нађи времена“ на терену спроводи агенција V+O Communications.


За додатне информације молимо Вас контактирајте Монику Новичић на е-маил адресу monika.novicic@vando.rs  или телефон: 069/29-99-622