Одржан завршни састанак и презентација пројекта: ОХРАБРЕЊЕ – Програм подршке за породице у ризику од издвајања детета из породице

Дана 21.04.2022. године у сали Народне библиотеке: „Бранко Миљковић“ у Гаџином Хану, одржан је завршни састанак Радне групе пројекта „ОХРАБРЕЊЕ“, руководства општине и представника СОС Дечија села Србије.

Након презентације резултата пројекта од стране представника СОС Дечија села Србије који су пружали услугу социјалне заштите на локалу, учесници на овом састанку су наставили дружење у малој escort antalya сали Народне библиотеке.

Пројекат: „ОХРАБРЕЊЕ – Програм подршке за породице у ризику од издвајања детета из породице“ реализује се у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO“ који подржава Влада Швајцарске у сарадњи са Владом Србије, а спроводи Канцеларија УН за пројектне услуге (УНОПС) у партнерству са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО).

Наставак пружања услуге психосоцијалне подршке породицама у ризику од измештања детета реализоваће се до 30.11.2022. године.