ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА УРБАНОГ ПОДРУЧЈА ГРАДА НИША И ОПШТИНА СВРЉИГ, МЕРОШИНА И ГАЏИН ХАН

На основу члана 70. Статута општине Гаџин Хан   ( „Службени лист града Ниша“ бр. 10/2019, 101/2019 и 89/2022), члана 3., члана 22. Одлуке о општинском већу општине Гаџин Хан („Службени лист града Ниша“ бр. 83/2008), Општинско веће општине Гаџин Хан, на 42. седници одржаној 19.10.2023. године,  донело је:

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

У среду 08.11.2023. године, са почетком у 11:00 часова у сали Скупштине општине Гаџин Хан биће одржана јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја урбаног подручја града Ниша и општина Сврљиг, Мерошина и Гаџин Хан.

Позивају се грађани, удружења, стручна и остала јавност да учествују у јавној расправи о Нацрту Стратегије развоја урбаног подручја града Ниша и општина Сврљиг, Мерошина и Гаџин Хан.

Примедбе, предлози, сугестије грађана и осталих учесника у јавној расправи могу се доставити путем електронске поште на адресу milan.denic@gadzinhan.rs или поштом на адресу: Општина Гаџин Хан, 18240 Милоша Обилића бб – са напоменом на коверти: „За јавну расправу о Нацрту Стратегије развоја урбаног подручја града Ниша и општина Сврљиг, Мерошина и Гаџин Хан”, најкасније до 07.11.2023. године до 12,00 часова, на посебном обрасцу који ће се објавити на сајту општине Гаџин Хан. По окончању јавне расправе општина Гаџин Хан ће анализирати све примедбе, предлоге и сугестије учесника у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту Стратегије развоја урбаног подручја града Ниша и општина Сврљиг, Мерошина и Гаџин Хан који ће се објавити на интернет страници општине Гаџин Хан најкасније седмог радног дана пре подношења скупштини на разматрање и усвајање документа јавне политике. Уз овај позив, прилажу се следећи документи:

Образац за предлоге/сугестије

Нацрт Стратегије развоја урбаног подручја града Ниша и општина Сврљиг, Мерошина и Гаџин Хан